2023

Den28/11-2023 mødtes en tapper lille gruppe i kulden for at se udstillingen Melchior Lorck på Statens Museum for Kunst. Det var en mindre udstilling med både store og små værker fra Lorcks hånd. Særligt interessant var billederne fra Istanbul med det kendte portræt af sultan Suleyman og et stort, fascinerende og meget detaljeret panorama over Istanbul.

Efter udstillingen gik gruppen bestående af HTS,EK,MK, Bjarke og HH til frokost Under Uret, som igen var en god oplevelse.”

DEN 28/10-23 mødtes en lille skare medlemmer på Nørrebro Teater for at se forestillingen Vi betaler ikke af den italienske forfatter og komiker Dario Fo. Det var en dejlig forestilling med masser af humor, farver og vid. Stykket var opdateret, så der også var referencer til nutiden. Efter forestillingen gik vi på den nærliggende restaurant Ravnsborg, hvor vi spiste god mad.

Deltagerne var: EK, FH, HTS, HH.


Søndag 15. Oktober var der teatertur til Skuespilhusets opførelse af Shakespeares Richard II. Det var et skuespil ingen af os engelsklærere kendte på forhånd. Opsætningen var meget grå: 9 grå brikse til 9 mænd i grå jakkesæt, som spillede flere roller, men så meget ens ud. Der var ikke meget for øjnene i den opsætning. Men det var trods alt rart at få kendskab til endnu et Shakespeare stykke.

Deltagerne var MK, Kristoffer ( i stedet for HTS) og HH.

Onsdag den 23. august 2023 mødtes nogle medlemmer af Seniorklubben til en af Kim Greiners åbne byvandringer- her rundt på Christianshavn. Det var en pænt stor gruppe, som fik et kig ind i dejlige gårde, set smukke gamle bygninger, besøgt kirker og hørt underholdende anekdoter. Turen tog 2 timer og fandt sted i dejligt vejr.

Bagefter fik vi kaffe og te med kage på Packhouse. Stedet var fint og alkoholfrit!

Deltagerne var: LLH,EK,HTS,FH,AR,MK,LC,GD og HH  

 


Den 26. juli 2023 havde Merete Boserup inviteret Seniorklubben til frokost i sit ferieparadis ved vandet i Strøby Egede. Der var dækket op til os i et telt få meter fra vandkanten. Der var den smukkeste udsigt! Merete trakterede os med tapas, gorgonzola og crepes au citron. Lækker mad og hyggeligt selskab. Vejrguderne var os rimelig venligt stemt. Vi havde en dejlig eftermiddag.

Deltagere var LM, AJe, MK, Mirza, SN, FBL, MB og Anette


Den 16. maj 2023 havdeMogens Nørgaard inviteret til rundvisning på Corners udstilling på det nye sted, som var Gammelgaard, Gl. Klausdalsbrogvej 436, Herlev.

Det nye udstillingssted var meget hyggeligt. Det var hovedbygningen på en gammel gård med 2 tilhørende udstillingsbygninger. Café på stedet. Selv udstillingen var dejlig og Mogens egne malerier var meget fascinerende og spændende, ligesom Mogens gennemgang også var det..

Deltagerne var BG og Tutter, HH og Bjarke samt MNø.

.

Tirsdag den 25. april 2023 var der besøg på Naturhistorisk Museum til fotoudstillingen: Wildlife Photographer of the year.

Det var en spændende, skræmmende og samtidig meget smuk udstilling af naturens mangfoldighed og i visse situationtioner samspillet med mennesket.

Bagefter var der frokost på Under Uret.

Deltagerne var EK, HTS, LLH, BG og Tutter, Margrethe og Jørgen, HH


Julefrokosten under Uret 24. januar 2023

Som aftalt på generalforsamlingen i September 2022 mødtes foreningen igen til en julefrokost - i januar. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og fremmødet pænt.

Deltagerne var: MM, MB, HTS,MK,VB,EK,AR,FH,KHJ,BG,LC,GD,EE,JA,LLH,JP,HH

Besøg på Nivågaard.

En lille gruppe mødtes onsdag den 11. januar 2023 for at se den meget roste udstilling af Sofonisba Anguissolas (ca. 1532-1625) udstilling af forskellige portrætter. Det var en dejlig udstilling og skønt at få kendskab til til kvindelig kunstner, der havde succes i samtiden.

Bagefter var der frokost på stedet.

Deltagerne var : Marianne og FK, VB og HH